sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

5. viikko

Viikkopudotus: + 0,1 kg, BMI: 42,4 Kokonaispudotus: 2,5 kg


Tälle ei ole enää selitystä. Miksi paino junnaa paikoillaan tai nousee, sata grammaa viikossa on nousua sekin. Aiemmin olen ensimmäisen kuukauden aikana saanut painon putoamaan n. 7-9 kg, nyt vaivaiset kaksi kiloa ja senkin ensimmäisellä viikolla. Mitä erilaista olen nyt tehnyt on se, että olen heti alkuun ottanut tuon vaatimattoman lisäkävelylenkin ohjelmaan. Oikeesti, en todellakaan aio sanoa, että läski olisi muuttunut lihakseksi, joka painaa enmmän. Sitä muutosta ei ole vielä tapahtunut.
 
Mennyt viikko oli pääsiäisen jälkeinen, ensimmäinen kunnolla jo keväinen viikko. Alkuviikosta tuli käytyä kävelylenkeilläkin, mutta kyllä kunto on tosi huono. Torstaina työpäivän jälkeen kun oli todella jo mukavan lämmintä, niin tuntui, että ei vaan saanut jalkoja liikkumaan. Kävely oli kyllä niin tahmeaa ja puuskutti. Olisi tehnyt mieli jättää tuo vakiolenkki jopa kesken, mutta onneksi se on sellainen, että jos puoleenväliin pääsee, niin ei sitä oikein lyhennä, vaan kotiin on käveltävä oli miten oli.
 
Houkutteitakin tuli viikolle, kun mies toi laatikollisen Ruotsin suosituimpia auto, pusseiessa. Olen kyllä yrittänyt torjua ne, mutta vähän on ollut pakko, mutta vain vähän. Perjantaina oli vielä lounallakin houkutteena kaikkea herkkua, oli aivan jumalaisen hyvää tomaatti-vuohenjuusto keittoa, silakkapihvejä ja oskarinleikettä. Jälkkäriksikin vielä täytekakkua. Ole tuossa nyt sitten kohtuullinen, kun jokainen yksinäänkin jo olisi ollut riittäviin, mutta kun sielä saa maistella kaikkea.

Mutta silti olen viikon mielestäni pystynyt kohtuullisuuteen ja annoskoot ovat olleet ihan normaali ihmisen annoksia. Minullehan se tarkoittaa huomattavaa pienentämistä, sillä kyllä normaalisti syön vähintään kahden ihmisen edestä.

Ei tässä muu auta, ensi viikolla on pistettävä tiukkalinja päälle, sillä painon on mentävä alaspäin, vaikka eilen lauantaina tulikin täydennettyä kesävaatevarastoa tässä koossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti