sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

4. viikko

Viikkopudotus: + 0,1 kg, BMI: 42,4 Kokonaispudotus: 2,6 kg


Tälle menneelle viikolle oli paljon haastetta, oli pääsiäisviikko ja samalla myös lomaviikko. Kotona ollessa on niin helppoa sortua jääkaapille, joten tulokseen nähden olen selvinnyt virhemarginaalin rajoissa ja en ole saanut kovasti nostettua painoa.

Alkuviikko oli lumisateinen, joten ulos ei tullut lähdettyä. Kaivoin kuitenkin houkutteeksi esiin mm. keppijumppakirjani, ja taisin yhtenä päivänä vartin verran keppiä heilutellakin. Mutta eihän tuo mihinkään riitä.Kaksi vakio kävelylenkkiä sentään tuli viikon aikana tehtyä.

Vastapainoksi on kyllä herkuteltukin. Viikolle kun sattui vielä hääpäiväkin, niin painopudotusta ei olut odotettavissa tällä suorituksella. Mutta positiivisenä voin kirjata, että hääpäivänämme huomasin lähiostarin auenneen, ainakin sen pirulaisen konditorian osalta sielä. Kävin tutustumassa, mutta ostin vain iltapala pasteijat ja yhden aleksanterin kummallekin, enkä itselleni kaappipullaa tai vastaavaa. Jännä oli havaita sitten iltasella  kun tuota aleksanteria söin, oikeasti tunsin, että yhdestä leivoksesta olisi riittänyt hyvin kahdelle (eikä niin, että  haluaisin yksin syödä ne kaksi). Joten olenkohan jo tässä suhteessa oppimiskäyrän alussa.

Lisäksi pääsiäisherkkuja on tehty, ja nehän ei paaston jälkeen ole mitää kevytruokia.

No ei auta, on vaan sitkeästi jatkettava yrittämistä. 2,6 kg pudotus neljässä viikossa on aika huonosti mutta sentään oikeaan suuntaan. Olisin toivonut sellaista 5-7kg pudotusta tähän alkuun, niin olisin tuntenut tehneeni oikeita asioita. Lisä- tai välitavoiteeksi on asetettu hääpäivälahjaksi saatuun alusasuun mahtuminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti