sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

6. viikko

Viikkopudotus: - 0,5 kg, BMI: 42,3 Kokonaispudotus: 3,0 kg

En nyt oikein enää tiedä mitä ajatella. Puolikiloa viikossa, no asiantuntijat olisivat tuohon ihan tyytyväisiä ja sinänsä onhan se alaspäin menoa, mutta tuskattuvan hidasta kuitenkin.

Ruokailun suhteen viikko on ollut maltillinen, alkuviikko oikeastaan ihan tavoitteen mukainenkin. Työpaikan ruokalassa oli kyllä "lempiruokaviikko" ja sain listalle muutaman oman lempparin, joita tietysti tuli ahmittua. Toinen näistä oli mustikkakukko jälkkäri, jota oli vielä extrana reuraavanakin päivänä, jolloin annos ei enää sitten pysynyt kohtullisena.

Sattuihan viikollea yksi kunnon "stressipäivä", joka sumensi kaiken syömisen. Siitä toisaalta oli se opetus, että oikeasti minun on opittava uskomaan, että mitkään viinikumimaiset makeiset tai vastaavat ei käy minulle. Pistin näes poskeen kaiken muun lisäksi myös pussillisen ruotsalaisia autoja, ja siitäkös vatsani riemastui.

Jos syöminen ryöstäytyi loppuviikkoa kohden, niin eipä viikolla ole liikuttu pakollisia työmatkoja enempää. Syytetään nyt vaikka säätä, joka oli varsin koleaa. Oikeasti, pitäsisi vaan syyttää itseään, pukeutumalla tuostakin pitäisi selvitä. Ja varmaan olisin piristynytkin jos olisin lähtenyt vaan lenkille silloijn kun työpäivän jälkeen väsytti. Jaa, helppoahan se on näin jälkikäteen itselleen viisastella. Todellisuudessa olen sortunut viikon aikana syömään liikaa ja ollut laiska liikkumaan, eli en minä ansaitse enempää pudotusta. Nyt ei ole enää niitä kevyitä irtokiloja vaan kaikki on työllä poistettavaa. Tylsää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti