sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

3. viikko

Viikkopudotus: - 1,8 kg, BMI: 42,4 Kokonaispudotus: 2,7 kg

No, no, nyt on sentään tapahtunut pikkasen. Tässä onkin kovat pohjat pitää pääsiäisviikkko ja pyhät, ettei taas jojota.

Kuluneella viikolla maanantai oli lomapäivä. Oli masentavan kannustavaa käydä vaatekaappin sisältö lävitse ja todeta kaapiston edelleen sisältävän vaatteita kutistavaa höyryä. Viime kesän vaatetus on siinä hilkulla, että niihin juuri ja juuri mahtuu änkeämällä, vain joitain sellaisia löytyi, joilla kehtaisi mennä töihin. Mitä tehdä, pitääkö hankkia taas koko garderobi uusiksi, vai saisiko sen verran pois painosta, että vain välttämättömimmät puutteet pitäisi hankkia? jaa_a?
Maanantaina kunnostauduin. Asensin SportsTrackerin kännykkään kannustamaa ja sain sen mukaan 4078 askelta aikaiseksi  kävelylenkillä, joka kesti 37 minuuttia. Kävin Kaivokselassa kääntymässä. Kaloreja kului ohjelman mukaan 162, joiden menetyksen hukkasin lenkin jälkeen banaanilla.

Viikolla päädyin sittenkin ostamaan itselleni uudet farkut. Masentava, olen paisunut jälleen kokoon 52 (vuosi sitten meni jo 48).

Tämä ei ole aprillia, ZIZZI Nille Regular farkuissa , koko 52 (1.4.2012)


Lauantaina lähdettiin yhdessä päiväkävelylle.  Nyt sain SportsTrackerin GPS:nkin pelaamaaan. Sen verran on lumet nyt sulaneet, että teimme meidän vanhan vakiolenkin Jokiuomapuiston ja Vihertien kautta, se sama jota aiemminkin olemme ahkeraan sahanneet. Data väittää lenkin olevan 3.13 km ja minulla menneen 4191 askelta ja 314 kcal, 38 minuutissa. Hieman ihmetyttää noiden askelmäärien ja kalorien suhde edelliseen lenkkiin verrattuna?

Ruokailun suhteen olen viikon pyrkinyt olemaan maltillinen, en kuitenkaan mitenkään tiukka. Eilisen, lauantain, olin kyllä aika tarkka. Yöllä oli jopa nälän tunne ja vaikea nukkkua. Olisi kovasti tehnyt mieli ottaa jotain suuhun, mutta en nyt sentään tässä vaiheessa aloita yösyöntiä, kun en sitä tähän astikkaan ole harrastanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti