maanantai 6. heinäkuuta 2015

96 viikkoa, -64 kg

BMI: 26,7 Kokonaispudotus: 64,1 kg, 


OHO, nyt olen itsekin jo hämmästynyt, ehkä jo hieman huolestunutkin, miten tuo paino edelleen vaan jatkaa alaspäin menoa tuota tahtia.

Menneeseen kuukauteen mahtuu kaikenlaista opettavaa, mm. juhannusviikon lomamatka. Kuvittelin osanneeni valita niin laivalla kun vierialla järkevät ja kohtuulliset syömiset (muutama lakupussi oli selkeä ´"ylilyönti", mutta hei, joskus tuota tapahtuu kelle tahansa lomalla).  Viikon liikkuminen jäi kuitenkin vain kahteen reippaaseen aamukävelyyn (3,5 ja 7 km) + kaupoilla lumpusteluun, Hups, paino pomppasi melkein 4 kg ylös tuon viikon aikana! Määrä yllätti, ei se että nousi.

Tuosta vaan huomasi kaksi asiaa:
- kroppa ei vielä ole  tasapainottunut nykytilaan ja kun reagoi rajusti muutoksiin
- liikkumisen tärkeys suhteessa  syömiseen.
Viikon jälkeen kotona "back to the basic", normaalilla syömisellä ja liikunnalla  puolet  lisäkiloista putosi viikossa ja nyt sitten jatkanut alamäkeä siitä.

Hyvää tuossa oli, että se pisti miettimään syntyjä syviä, miksi laihtuminen onnistuu, mutta pysyminen mitoissa ei. Kun laihtumista on ollut noinkin paljon, sitä ei todellakaan ole sama ihminen enää, vaikka mielestään niin kokee.
Ensin tulee tietysti se ilo, että olen vihdoinkin saavuttanut tavoitteeni olen "normaali" kokoinen ja kaikki ihailee minua ja saavutustani. Pitäisi myös oppia elämään normaalisti kaiken aikaa.

Kävelylenkit  ovat olleet todella mukavaa näin alkukesän vehreissä maisemissa. Olen todella nauttinut lähteä aamulla ulkoilemaan, varsinkin kun lähimaastosta löytyy todella paljon erilaisia ulkoilureittejä. Ennen syksyä on vielä haasteen lihaskunnon kohottamine, jotta salille rohkenisi sitten mennä. Tuohon on lähistön ulkokuntosalit hyvä apu.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti