sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

1. viikko


Viikkopudotus: -1,8 kg, BMI: 42,6 Kokonaispudotus: 1,8 kg

Ensimmäinen kevennetty viikko takana. Tulos on kohtuullinen koska, tähän ei oikeastaan vielä ole juurikaan tsempattu. Pudotus taitaa olla ihan vaan edellisen viikon Ruotsin matkalla tulleiden lisäysten poistuista tai muuta tasaantumista. Lähinnä on yritetty saada ruuan annoskokoa pysymään kohtuullisena ja paljon on syöty kaalisia kasvisruokia, jotka kuitenkaan eivät ole olleet mitään erityisen keveitä.

Paino on nyt sama mihin se oli aiemmin piikinomaisesti noussut viime kesänä (1.7.2011). Tästä olin silloin reilussa kuukaudessa saanut 10 kg pois, josta sitten elokuun puolivälistä oltiin taas noustu näihin aloituslukemiin. Joten jojo toimii hyvin :-).

Kevät on onneksi edennyt jo siihen vaiheeseen, että tänään pystyi ensimmäistä kertaa lähtemään ulos kävelylle siten, ettei koko matkaa tarvitse kulkea ankkakävelyä kaatumisen pelossa. Pahiten jääpaannetta oli enää oman talon edessä ja Martinlaaksoon päin suuntautuvalla jalkakäytävällä. Kävelylenkki suuntautui siten kiertämään Kaivokselan. Matkaa tuli (ulkoilukartan laskurin mukaan) n. 2,8 km ja  aikaa lyllerrykseen meni n. 40 min. Kyllä on vielä matkaa minkäänlaiseen kuntoon, sillä olin aika puhki reissun jälkeen. Loppumetrit otti koville ja tulin jo aika hiljaisena tyttönä keskittyen vain kotiin pääsyyn. Kaiken moinen verryttely tai vastaava jäi, riitti kun hetken istahtamisen jälkeen edes kykeni saunaan siirtymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti